Alla inlägg under februari 2010

Av Peter - 10 februari 2010 18:38

Så sitter man då här vid bloggen igen efter en ganska lååång tid....

Känns som man nästan glömt bort hur man "gör" nu när man aldrig hinner med det. När man gick hemma och Jennifer var på dagis så funkade det bra, nästan som terapi, eller iaf en väldigt bra tidsfördrivsmetod.


Nu jobbar man som alla andra, heltid, hämtar Jen på dagis, man ska kanske handla, laga mat, eller diska, sen fixa sessan för kvällen, natta henne, sen är man heeelt slut!!


Går nu upp nästan varje morgon vid 06:15, vilket iaf för mig är toktidigt!!!!


Fast det har ju hänt en del som man iaf skulle kunna blogga om, men nu är det liksom blankt där oxå. Helgerna går mest åt till bowling just nu känns det som, men snart flyttar vi till större, och då lär vi har fullt upp med det ett tag. Ska bli sååååå skönt att äntligen få större, och kan vi också få dem att fixa badrummet relativt snabbt så kommer det bli asbra. Camilla är ju lite "allergisk" så kan vi få typ läkarintyg efter ett par veckor, så lär det ju gå att få dem att fixa det.


Blir nog en omställning för oss alla att Jen nu får eget rum, skönt att få in alla hennes saker på ett ställe där det inte syns och alltid ligger i vägen, men kvällarna/ nätterna lär bli svåra, iaf till en början! Jen är ju van att man ligger där bredvid när hon ska somna, samt att hon får komma över om hon är ledsen på natten. Nu ska hon sova i eget rum, och JAG, hennes PAPPA, får inte höra hennes andetag och hennes "snusande" på kvällen...snyft!!


Så flytten, bröllopet, semestern, m.m, får vi se fram emot!!! Längtar enormt efter golfen just nu, all denna jävla snö suger big time enligt mig!!


Sen fyller vår vän Mia 30 nu i höst, så vi lär ju behöva hitta på något extra fint att ge till henne, efter allt hon gjort och gör för oss. Sen fyller vår älskade lilla dotter tre år i december!!! 3 år!!!!!!!!!!!!! Kan fan inte fatta vart de åren tagit vägen!


Jimmy har nu flyttat hemifrån, till en jättefin liten lägenhet ca 500 meter från min syster, vilket nog är alldeles lagom så här i början,ler...


Mamma har också fått bort, "pinnarna" i fingrarna, blivit kvitt bandagen och kan mer leva normalt igen....SKÖÖÖNT!!!!


SKA FÖRSÖKA, hinna blogga lite mer snart, men vet av erfarenhet att det knappast lär bli så mycket mer, men man kan ju ha den tanken iaf.


Händer det nåt riktigt kul och intressant så lär jag INTE hemlighålla det för "er" iaf.


Pusch o krääm!!!

Ovido - Quiz & Flashcards