Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Fredag!!!!

Av Peter - 16 oktober 2009 11:46

Äntligen fredag!!! Nu får man ha sina två älsklingar hemma hos sig i alla fall 2 dagar, även om det som vanligt är mycket inbokat under helgen, så får man sova lite längre, umgås mera och mysa.


VD`n på företaget där jag nu sökt jobb ringde precis, jag ska dit kl 13.30 idag så får vi se... Tydligen blir det i så fall någon deal med arbetsförmedlingen, som går in och betalar en viss del, men det är ju ett jobb iaf..


Måste säga att jag mår sååååå mycket bättre nu!! I somras blev jag sviken, lurad, sparkad på, bespottad och hånad!! Ja, det kändes faktiskt så!! Men mycket har hänt sedan dess. Vi har börjat med något vi givetvis skulle gjort från första stund....PRATAT!!!! Vi pratar om ALLT nu, jobb, barn, familjer, känslor, tankar...ALLT!!!

Men jag har under den här tiden ALDRIG lagt över skulden på NÅGON annan, utan den som står MIG närmast och som sårat MIG mest, är den JAG har anklagat. Visst var det 2 personer som valde att göra detta otroligt själviska, idiotiska och elaka mot b.la mig, men den som gjort mest skada för mig, sårat mig mest, är ju den som JAG står närmast. Vad andra människor gör kan man ALDRIG vara säker på, även om jag absolut INTE har mycket till övers för en viss person!!

Sen kan jag ta på mig viss skuld till att det över huvud taget kunde bli så här, absolut!! Men jag kommer ALDRIG NÅGONSIN ta på mig någon som helst skuld i det som hände, själva handlingen, för JAG gjorde inte ett sånt val, jag är inte så självisk!! Har smärtsamt vaknat upp sista tiden, insett hur fel jag ofta haft, hur jag varit, vad jag sagt eller gjort. Glad att jag fått detta uppvaknande, fått möjligheten att bli en "bättre" människa, bättre pojkvän, sambo och livskamrat.

Nu är det ju inte bara jag som vaknat upp!!! Vi har båda fått en ordentlig knäpp på näsan, insett vad man måste jobba på, tänka på och att hela tiden dela saker med varandra!


Glad att VI fått/tagit denna unika andra chans, och vi har gjort det absolut bästa utav den! Tänker inte gå närmare in på dettta just nu, ni som känner mig VET vad som hänt, och jag precis som ni, vet att det inte finns "bara" en sida av allting.


Avslutar med att jag har vissa förhoppningar, förhoppningar om helgen, och jag önskar det blir så....


Älskar ER CAMILLA och JENNIFER!!

PUSS

 
 
Mia B

Mia B

16 oktober 2009 22:40

Jobb? Har du nåt på gång, eller vaddå? Nu blev jag ju jättenyfiken!

Skönt att höra att du mår bättre. Jag hoppas och tror att det kommer vara ni två för alltid!! Ni är varandras soulmates...!

Kram, kram...

http://filmfreaket-nr1.blogspot.com

 
Systrami

Systrami

16 oktober 2009 23:01

OKEJ bror, är du beredd???????

Du undrade varför jag inte kommenterat, jag skall göra det NU!!!

Vet bara inte i vilken ända jag skall börja och om DU är redo???

För det första så vill jag bara säga en sak:
SA INTE VI TILL DIG FÖR CA 2 ÅR SEN ATT DU SKULLE BÖRJA BLOGGA?
( Hade du gjort det då, hade du inte varit arbetslös idag utan tjänat pengar på ditt bloggande.....)

För det andra: Du har så rätt så i att man som bloggare skall kunna skriva om precis det man vill och hur man vill, och precis som du säger så är det så att om man inte klarar av det så behöver man heller inte gå in på denna blogg och läsa det... (sen att mamma får bloggadressen försvårar ju allt lite ibland, kanske att man inte vill att hon ska läsa vad som hellst).

För det tredje: Så börjar IDOL nu igen, återkommer...

För det fjärde: Så är det reklam så nu kan jag fortsätta...

För det femte: hm.... vet inte vad jag ska säga... men kan sammanfatta allt med att det är inte ens fel att två träter och det är inte heller 2´s fel att 4 träter....
Jag är så glad att ni har vaknat upp och verkligen insett att ett liv med någon annan inte handlar om någonting annat än att ge och ta... (Ja, jag VET vad ni säger till varandra nu.... jag VET, men VI ger och tar på VÅRAT sätt och det är VI nöjda med.... tror jag iaf... ja, ja det låter bra iaf). OCH som jag hela tiden har sagt: jag vänder ingen ryggen, jag lyssnar och jag finns HÄR, men det som har hänt gillar jag INTE!!!!
Vill inget hellre än att ni ska må bra och att Sessan skall få må bra med bägge sina föräldrar, hon är en så stor del i mitt liv och kommer alltid att vara det! Hon är verkligen fasters lilla ögonsten! (hoppas bara att ni plockar ur henne batterierna nästa gång ni kommer hit).

För det sjätte: så har jag babblat på som vanligt så jag inte kommer ihåg vart jag vill komma...
Men en sak vet jag och det är att jag iaf nu har kommenterat hos dig OCH att ni alltid vet var VI finns, OCH det vet även de andra två inblandade oxå och så är det bara, men det vet jag att både ni och de är fullt medvetna om!
För mig är det bara så ledsamt att människor som står mig såååå nära och som jag tycker såååå himla mycket om, hatar varandra såååå mycket som de gör....

För det sjunde: så var det allt jag hade att säga denna gång, hoppas du inte tar illa upp av det jag skrivit men det var DU som ville ha en kommentar!

Puss, från syster



http://www.skorpan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Camilla

17 oktober 2009 09:30

HATAR??? Vilka hatar vilka???

 
Ingen bild

camilla

17 oktober 2009 09:45

Oj, förlåt... Nu kom ja på VEM som hatar... För inte är vi flera...

 
Ingen bild

Peter

17 oktober 2009 13:19

Tack systrami för din kommentar!!!
Du VET att jag kan ta ALLT, både possitivt som negativt!

Tycker det du skriver stämmer till mesta dels, och självklart är det ALDRIG en´s fel att två träter, vilket vi NU har insett JAG och C.. Däremot är det ABSOLUT två´s fel nu att fyra "träter", det är BARA deras val som gjort detta, INTE alla fyra´s fel..
Jag och en till har INTE satt oss i denna situation, men jag har valt att dela MITT med den jag älskar, den jag vill leva o bo med, och vi har delat sanningar och känslor o tankar som sårat oss både rätt grovt, men som vi nu har SÅÅÅN glädje och nytta utav. Jag har som jag skrev ALDRIG försökt lassa över nån skuld på någon annan, bara den som förtjänar det och som sårade mig mest. Att hitta EN syndabock i det här är för mig helt PATETISKT, då ingen inblandad varit ensam om det, och ingen har heller tvingats till något MOT sin vilja..

Uppskattar fler "ärliga" och raka kommentarer i framtiden.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Peter - 6 april 2010 20:05

En sak jag har lärt mig under alla år, inom förhållanden, såväl kompis som kärleks, eller på arbetet, umgängeskretsar i övrigt, är att folk reagerar och aggerar väldigt olika i olika situationer.   Vissa som blir beskyllda/anklagade för saker och...

Av Peter - 5 april 2010 22:09

Vid tio tiden på långfredagen hämtade syster och svåger upp oss här hemma. Då hade C redan varit och lämnat J hos mormor och morfar, och det gick jättebra!! Hon skulle vara där i hela 4 dagar, vilket jag var lite nervös och orolig inför, måste jag ...

Av Peter - 27 mars 2010 20:35

Jaha ja, mitt under Earth Hour, när alla ska släcka, stänga av, spara energi m.m, så börjar JAG alltså blogga!!!! Ja, jag är väl en skitstövel då, men måste ju passa på när jag hinner och har lust!!!   Igår hämtade jag sessan på dagis och så åk...

Av Peter - 24 mars 2010 11:07

Ja, det här med bloggandet, känns mer som ett nerlagt kapitel i livet. Jag HINNER fan inte skriva, och tycker inte jag har något att skriva om heller...   Men är hemma idag, för jag kräktes igår, hade feber, huvudvärk, ont i ryggen m.m, men inget...

Av Peter - 10 februari 2010 18:38

Så sitter man då här vid bloggen igen efter en ganska lååång tid.... Känns som man nästan glömt bort hur man "gör" nu när man aldrig hinner med det. När man gick hemma och Jennifer var på dagis så funkade det bra, nästan som terapi, eller iaf en vä...

Ovido - Quiz & Flashcards