Alla inlägg under oktober 2009

Av Peter - 25 oktober 2009 20:56

Nu är det söndag kväll och jag kollar på Parlamentet, lite småkul så här på söndagen, när man är trött efter en fartfylld helg.

Bowling, bowling och lite mer bowling, och så samätning med syster o svåger igår, det var mysigt som vanligt och väldigt gott. Tack båda för att ni finns i VÅRA liv.


Både jag och C är rätt svartsjuka av oss, och i lagom doser är det ju rätt charmigt. Men går det till överdrift så är det jobbigt och kan verkligen ta kål på ett förhållande. Just nu "retar" vi varandra med vissa saker och då är det på en ok nivå. C har visat lite mer av den sidan nu ett par dagar och jag tycker det är sååå sött och charmigt, men jag skulle aldrig medvetet utnyttja det för sakens skull. Du behöver absolut inte vara "orolig" gumman, för jag ÄLSKAR dig, men du är för söt just nu,ler... Du vet vad jag menar!!


Idag när vi kom hem från bowlingen, (idag tittade vi bara på våra vänner), så fick C ett ryck!! Hon ringde hit vår VÄN Mia, som tog med J en stund ut i parken, så vi fick TOTALRENSA!!!! Hallen, garderoberna där, de inne i sovrummet, eller iaf UPPE på dem. Tavlor, planscher, KEPSAR slaängdes m.m JAG har haft en pervers böjelse åt kepsar, men de flesta har varit "sponsorkepsar" från crosstiden, men nu åkte massa skräp i soporna. SKÖÖÖNT!!!


Jag erbjöd mig att bjuda på pizza då vi var rätt slut efter rensningen och inte hade mat hemma, så vi köpte det och åkte till svärföräldrarna och käkade. Trevligt som vanligt. Lyssnade på sista 15-20 låtarna på Vinyl´s Top 500, och visst fanns många favoriter med, men hur fan röstar folk??? Av de 10 sista fanns 3 ABBA låtar med, men INGEN av deras bästa....enligt mig. 2:a kom George Michael med Carlies Wispers (stavningen??) och 1: Michael Jackson´s Billie Jean!!!!! Men HALLÅ!!!!!! 1:a och 2:a???? Såååå jävla bra är de ju inte.


Blir lite mys nu ikväll innan sängen kallar, lite massage på älsklingen och annat smått och gott...NICE..

Livet leker just nu! Härligt.


C YA´


Av Peter - 24 oktober 2009 16:26

Tjejerna skötte sig alldeles utmärkt!!! Vann mot Sollentuna med 14-5, och C började strålande och N började INTE strålande. N klev av efter första men kom sen in igen och höjde sig, C gick åt andra hållet, men det var bara sista serien som var dålig!!

Hovet vann oxå bortamatchen efter en nagelbitare i sista, för vinst med 11-9. Fammo tog hand om sessan i hallen, vilket var riktigt skönt! Sen skjutsa hem N för vidare hem till faffa och fika.


Snart ska vi ner till hallen igen där N ska "extraträna" lite, innan vi ska "samäta" med Hallbergs, blir nog Kinamat..

...Hmm...vad säger kineserna egentligen??? Säger dem kinamat eller säger dem bara mat???

C mår bättre idag vilket känns skönt, hoppas på en trevlig kväll även idag, med en del mys, gos och kärlek.

.. Det går bra nu,ler..


Hoppas på svar i veckan om jobbet, men jag tror det löser sig. Vore skönt att få in lite mer pengar så vi kan börja planera inför vår gemensamma framtid... PLANER FINNS, och VILJAN!!!


Dif grejade vinst hemma idag mot Öis, trots 2 man mindre i nästan en halvtimma, men är det dags att vakna NU killar?? Hoppas nog ändå Brajen klarar minst x mot Ajk Sållna i morrn, så IFK Glenn har lite försprång inför slutet.


Får se som sagt vad som händer resten av helgen, men jag TROR det kan bli rätt nice,ler.. HOPPAS!!!


Hörs snart!! 

Av Peter - 24 oktober 2009 08:48

Så är det nu lördag... Mistral har hemmamatch mot Sollentuna, hoppas på vinst givetvis, och bra spel på C.

Tror inte jag hinner upp till Arlanda, för det börjar kl 10 och matchen börjar 12:40, så efter matchen är det nog slut där uppe!!


Blev en MYCKET trevlig fredag, med ett snabbesök på IKEA, och "småhandling" för över 600kr, sen hem laga middag och slapp framför TV´n. Älsklingen mådde absolut inte bra, snorig, lite febrig, ont i halsen m.m, men gjorde ALLT hon kunde för att jag skulle få ha det mysigt ändå... det var ju fredag, som hon sa,ler.. Det VAR/ BLEV mysigt, du är gooo du min älskling!!

Hoppas du mår bättre idag, det verkar så just nu, iaf när vi åt frukost. Ge dem ett helvete på banan idag, men det viktigaste är ju inte att vinna, utan att KROSSA!!!!!


Skönt att Göteborg vann igår, nu släpper de inte iväg råttjävlarna!!! TACK Glenn, Glenn, Glenn och du Glenn!!!


Later

Av Peter - 23 oktober 2009 14:48

Sitter här hemma, klockan är kvart i tre, fredag.... Väntar på att min underbara älskling kommer hem, hon slutar NU!!

Vi får kanske en timma ca ihop innan sessan kommer hem med Mia, tror hon tycker det är jättekul att Mia hämtar och att de ska gå hem med vagnen. Vi kanske hinner sitta ner en stund, bara slappna av och gosa lite??...Mmmm


Ser på min statistik att det varit 90 besökare inne här sen jag började, varav 12 unika bara idag....UNDRAR vad det är för folk som går in? Vore kul att få veta, vad tycker dem, varför läser de här?? Vissa lämnar ju kommentarer, men bara de närmsta, och det är ju bevisligen fler som tittar in...Hmm..


Ser fram emot en sjukt mysig fredag, med mina älsklingar, middag, med Mia här, och en del TV, MASSOR av tända ljus, och med mycket myyyyys ikväll.


KÄRLEK!!!

 Älskar ER så sjukt mycket C och J.

Puss

Av Peter - 23 oktober 2009 08:35

Idag fick lilla sessan sova ända till tjugo i åtta!!! Hon var trött och behövde säkert det, vill jag inbilla mig.

Lämnade sessan och det gick jättebra.... som vanligt nu för tiden! Hon strålade i hela ansiktet, för idag ska ju hennes kompis Mia hämta henne på dagis, det ser hon sååååå mycket fram emot. Men jag undrar vem som ser mest fram emot det, hon eller Mia, ler.??


Själv ska jag handla lite och fixa lite under dagen, men vädret suger big time!! Sen blir det middag på kvällen, och Mia ska äta här hos oss. Kött, pommes, vitlökssmör och bea blir det nog...


Ser även fram emot lite extra med min älskling i kväll... kanske lite massage, mys och gos och MASSA KÄRLEK!!!


Får se hur jag gör i morrn, om jag kollar tjejerna i Mistral och SEN åker till Arlanda för Re-union med gamla crosspolare som tävlade på 80-talet, beror lite på vädret också!


Vet ni????...... Jag ÄLSKAR ER, Camilla och Jennifer...Puss

Av Peter - 22 oktober 2009 13:07

Messa min kompis J idag och fråga om vi skulle fika??

Efter olika turer bestämde vi oss för en "date" i Jakan centrum för en lunch. Han kom dit med sin son, och vi käkade på Tasty, baguette med skagen,,Mmmmummms, han bjöd oxå vilket smakade ännu bättre,ler.. Sen pratade vi lte om vår kompis N som jobbar i närheten, och vem springer vi på då??...Jo, självklart N, så det blev vi stående där ett tag och snacka skit.


Tänkte ringa älsklingen på jobbet när jag åkte hem, men ville inte störa så då sket jag i det.... Nån minut senare pep mobilen till, och jag fick ett HELT UNDERBART mess av älsklingen!! Blev såååå himla glad, det värmde enormt!

TACK!!!!!! ÄLSKAR DIG!


Ska hämta sessan strax efter tre idag på dagis, sen ska vi direkt hem till hennes älskade Faffa!!!!!! Hon ville dit direkt i morse, men jag fick förklara att faffa jobbar och att vi ska dit direkt efter dagis, då gick hon med på det,ler..

ÄLSKAR MIN LILLA TJEJ SÅ OTROLIGT MYCKET!!!!!! Tack Jennifer för att du kom in i våra liv, och för att du blivit just DU!!!


Finns många fina människor i mitt liv just nu!! Tack ALLA!!!


Av Peter - 22 oktober 2009 08:57

Just nu känner jag ingen som helst lust till att blogga!!!!

Har inget att blogga om just nu, känns som man bara upprepar sig, skriver om icke-händelser m.m Händer inte så mycket just nu.


MEN!!!!.... Tänkte snudda lite vid ett ämne som iofs tillhör mitt förflutna, men som ibland får en stor inverkan på mitt liv.

Under rätt många år så var jag en s.k engagerad supporter till ett fotbolls/ hockeylag, även av vissa kallad huligan, men inget kunde vara mer fel. Hängde en hel del med de s.k "grabbarna", och har både sett och varit med om vissa saker som man sällan pratar högt om. Många av mina nära och kära har inte vetat om allt detta, utan de vet mest att jag känner vissa har hängt med vissa, och till stor del stämmer det ju.. MEN, redan som 15 åring var jag med om första "boxet" och på den tiden tyckte man det var skitcoolt, och man kände sig ball och tuff!! Tyvärr har man sett sånt som nu när man är äldre, fått en att vakna upp, inse det idiotiska i det. Men HATET mot vissa lag och dess supportrar har rotat sig djupt och hänger till STOR del kvar än i dag!


En annan sak som man "fått" genom detta, är kort stubin, temperament, och en viss attityd! Tyvärr kommer dessa saker fram ibland, i trafiken, på puben och andra ställen där man kan springa på "dumma" människor.


Nu när man är familjefar, med sambo, barn och ett "ordnat" liv, har jag lovat både mig själv och min sambo att INTE hålla på längre. Kan fortfarande ryckas med i det under match, men lämnar numera kvar det på arenan och tar bara med mig besvikelsen vid förlust och glädjen vid vinst..( Har ju inte blivit så mycket glädje de två sista säsongerna). Men vissa situationer eller vissa personer kan som sagt ta fram detta hat ur mig igen, där det nästan svartnar och man vill inget hellre än att slå de sönder och samman!!!! En sån situation och person dök upp i somras framför mig. Jag känner än idag att jag egentligen vill spöa skiten ur denna person, slå honom sönder och samman, men kommer NOG inte göra det. Jag är inte sån längre, och vad skulle det leda till för possitivt???


Jag tar lärdom av det i stället, ser till att det aldrig kommer kunna bli så igen, men samtidigt kommer jag PISSA på denna person så länge jag lever! Visst skulle jag kunna se till så denna person får ett rent helvete, speciellt där han bor, då jag har många av "grabbarna" i närheten, men inte heller det kommer jag göra, jag tar det själv om läget uppstår!!


Blev ett "dystert" inlägg, och ni som känner mig VET att jag har humör, temperament, och vissa vet också att man levt ett,vad som skulle kunna kallas, mindre lämpligt liv!! Jag kände att jag var tvungen att iaf beröra detta ämne, så vissa kanske får mer förståelse för mina handlingar och känslor!!


Annars får jag väl avsluta och kanske glädja er med att numera råder KÄRLEKEN i mitt liv och HATET har en mindre roll numera. Är snart bara ETT lag som drar fram dessa känslor hos mig...HATA, HATA, HATA!!!!


Nästa gång blir det mer possitivt, jag lovar! 

Av Peter - 20 oktober 2009 20:48

Så vad har hänt/gjorts under denna dag då??? Jo, en HEL del faktiskt! Lämna sessan på dagis, åkte sen till Carla och fika, hade bullar med mig, vilket uppskattades av grabbarna!!

Hana ringde medans jag var där, det hade löst sig till det bättre mellan dem igår, hon messade ju och tackade för mina ord, och sa att hon var på väg dit igår kväll...SKÖNT.... Ni passar sååå bra ihop!!


Sen hem och käkade lunch, leftovers från C´s jobb, men det fick gå... Sen tog jag mig i kragen och dammsög HELA lägenheten, t.om UNDER sängarna där jag annars brukar slarva, sen SKURADE jag alla golven så det blev skinande rent....2.a gången på en vecka nu...känner mig duktig!!

Sen hämta skruttis på dagis, och hem för lite lek och bus och sen väntade matlagning! Älsklingen kom hem och alla var lika glada som vanligt att ses igen...LYCKLIGA FAMILJEN, ler..


Sen vill sessan åka till faffa, så in i bilen och hem till mor och far, tog en fika, och hade det mysigt. Älsklingen "överraskade" med att vara på synnerligen gott humör, så komplimangerna "haglade" och jag fick mycket KÄRLEK!!!!

Gillas ENORMT!!!


C ringde N som skulle ner och träna, så in i bilen igen med alla och ner till hallen.. Hovet hade träning, så lite ljug med gubbarna, och C och N fick nödvändig "extraträning" av T, tack svåger för att du tar båda under dina vingar!

Spelet gick riktigt bra för C så jag tror hon tycker det är lite kul igen! Joxen hade ramlat idag i skolan och gjort illa knät, verkade faktiskt som det kunde vara nåt mer allvarligt tyvärr, sen "fastnade" han i en stol med jackan och slog ett glas i tusen bitar, OCH slog i knät igen!!! Båda han och Jennifer blev lite rädda och ledsna....stackarna!!


Älsklingen söver vår lilla sessa, men det verkar gå lite trögt idag, kanske börjar hon bli lite sjuk eller nåt?

När den "matchen" är vunnen, ska älsklingen fixa mina tånaglar....alltså ingen pedikyr eller vad det heter, men hon ska klippa och fixa lite, eftersom jag alltid får skäll att jag klipper "fel",ler.. Ska bli skönt, hon är duktig på det.


C somnar väl sen som vanligt på "min" sida i mina armar.... Mysigt!!


Hörs i morrn.. 

Ovido - Quiz & Flashcards